+(373)22 925-529+(373)22 924-429
  • Română
  • Русский

Selectează hotelurile cele mai bune

В комплексном санаторно – курортном лечении (охранительный режим, диета, ЛФК, массаж, физиотерапевтические и другие процедуры).

Oferte pentru acest hotel:

 “Vila Muntenia” este locul ideal atît pentru călatoriile DVS de afeceri, cît şi pentru cea în scop turistic. Cu o arhitectura modernă, cu un balans corect între tehnologie, confort si decor, hotelul “Vila Muntenia”  poate fi ca o a doua casa pentru toţi clientii care-i trec pragul.

Oferte pentru acest hotel:

Hotelul Vis Pas este locul unde oricînd sunteţi bineveniţi. Fiind amplasat în centrul oraşului Chişinău, Hotelul Vis Pas vă oferă posibilitatea de a vizitata cu uşurinţă cele mai importante atracţii turistice, comerciale şi de afaceri. 

Oferte pentru acest hotel:

 

Este un hotel cu design exclusivist unde vă veţi scufunda în atmosfera serilor de vară uitând de agitaţia urbană, bucurîndu-vă de soare şi bazin sau delectîndu-vă cu terapii de relaxare în zona spa şi welness.
 

Oferte pentru acest hotel:

Leogrand Hotel & Convention Center, Chişinău Moldova. Este primul hotel cu 4 stele, de clasa “lux” din Moldova, care corespunde standardelor internaţionale.

Oferte pentru acest hotel: