+(373)22 925-529+(373)22 924-429
  • Română
  • Русский

Parteneri

 
Ghid Turistic Moldova - Proiect Facebook destinat promovării ofertelor turistice pentru Republica Moldova cât şi pentru străinătate. La fel, GTM susţine dezvoltarea turizmului rural şi a destinaţiilor tradiţionale.
 

INFORMATOR plasează pe poziţia de leader în Republica Moldova în dezvoltarea soluţiilor “Digital Signage”. Acestea presupun difuzarea conţinutului media în formă digitală, a publicităţii şi a sistemelor de informaţii, fiind orientate în special către focus grupuri cum ar fi aeroporturi, gări, staţii de autobuz, hoteluri, lanţuri de restaurante, farmacii, benzinarii, muzee etc.

www.informator.md

 

Aya Travel - tur-operator din Bulgaria. Echipa Aya Travel – tînară și ambițioasă, cu experiență în turism, care asigură calitatea înaltă a serviciilor, fiecare client, fiind tratat în mod individual ca VIP client!

www.ayatravel.net/ru/

 

Astera Group – companie de asigurări.

Astera Group este un lider pe piața Europei, oferă posibilitatea de a reprezenta și de a respecta interesele tuturor turiștilor.

www.asteragroup.ru

 

My Travel – tur-operator, agentie de turism.

Scopul echipei My travel este de a oferi clienților cele mai bune servicii. Este partener de încredere în organizarea excursiilor și vacanțelor de toate genurile.

www.mytravel.md

 

Tur Magazin – tur – operator, agentie de turism.

Tur Magazin oferă servicii de calitate înaltă, personalul este amabil și respectuos cu toți turiștii doritori de a călători și de a vizita ceva nou.

www.turmagazin.md

 

Toco Tour – tur-operator, agentie de turism.

Principala prioritate pentru companie este clientul. Scopul acesteia este de a ajuta turiștii să-și realizeze dorința de a călători.

www.tocotour.md

 

Capital Tour – tur-operator, agentie de turism.

Misiunea companiei – vacanțe de înalta calitate și economice disponibile pentru fiecare consumator în modul cel mai convenabil și mai rapid.

www.capitaltour.md