+(373)22 925-529+(373)22 924-429
  • Română
  • Русский

Bulgaria

    Bulgaria- țara care ne bucură mereu cu ospitalitatea sa și cu prețuri ieftine. În Bulgaria putem găsi mereu tot ceea ce e necesar pentru o odihnă pe cinste: marea caldă, plajele cu soare și nisip fin, monumente istorice, izvoare medicinale, itinerariile prin munți, bucătărie deosebită. La fel putem găsi și o infrastructură turistică bine dezvoltată. Litoralul bulgăresc are circa 30 de stațiuni care oferă servicii de calitate, posibilități variate de agrement și o infrastructură deosebită. Majoritatea stațiunilor bulgărești  sunt situate departe de străzile aglomerate, dar aproape de mare și  multiple posibilitati de excursii în orașe medievale și mănăstiri,  participarea la seri folclorice și de dans,  restaurante si taverne locale,  baruri, cafenele, pub-uri, cluburi de noapte etc. Clima blîndă, plajele curate,  nivelul scăzut de salinitate a apei si aerosolii fac Bulgaria una dintre cele mai dorite și solicitate destinații turistice. În Bulgaria sunt oferite servicii pentru turiștii de toate vîrstele și cu orice venit.

   Stațiunile mari cum ar fi Albena, Nisipurile de Aur și Sunny Beach sunt universale și se pot odihni toate categoriile de turiști. Pentru familiile cu copii sunt mai potrivite Albena și Sunny Beach deoarece aici sunt o mulțime de distracții pentru copii și pe plajă sunt organizate cluburi de copii cu personal specializat și chiar gradinițe de copii. Pentru cupluri și tineret activ se potrivesc stațiunile: Nisipurile de Aur și Sunny Beach unde sunt multe discoteci,  baruri și cluburi de noapte.

   Turiștii care preferă zone mai luxoase pot  merge în: - Club Riviera și Sunny Day, Elenite, Duni. Pe linga oaza de liniște aici turiștii mai au posibilitatea de a participa la diferite activități cum ar fi practicarea sporturilor de iarna, a sporturilor nautice, a ciclismului pe aleele amenajate ce străbat parcurile naționale, plimbările prin munți. În Bulgaria orice odihna devine de neuitat prin unicitatea stațiunilor și festivităților nemaipomenite.

Află primul cele mai bune oferte