+(373)22 925-529+(373)22 924-429
  • Română
  • Русский

De la

800
MDL

Rezervează

EXCURSIE LA CONACUL ZAMFIR RALLI ARBORE ȘI REZERVAȚIA PLAIUL FAGULUI

Excursie la Conacul Zamfir Ralli Arbore de la Dolna

Ralli-Arbore a fost o familie nobilă de origine greacă care s-a stabilit în spațiul basarabean în cursul secolului XVIII. Familia lui Zamfirache Arbore își petrecea vacanțele de vară în conacul de la Dolna, unde organizau diverse sindrofii care adunau oameni de cultură, printre care s-a numărat și poetul rus Al. Pușkin, aflat în exil în Basarabia. Edificiul păstrează și astăzi interiorul și atmosfera epocii. În secolul XX acesta a avut diverse utilizări – bibliotecă, școală muzicală, muzeul al saltului ș.a. Actualmente, conacul este o branșă a muzeului „Al. Pușkin” din Chișinău.

Excursie, degustare de miere și prânz la „Conacul Mierii” de la Micleușeni

În localitatea Micleușeni se află pensiunea cu nume dulce „Conacul mierii”. Familia Ciolacu și-a transformat gospodăria într-un adevărat muzeu al apiculturii. Casa înconjurată de o grădină minunată și numeroși stupi creează atmosfera unui regat al mierii. Stăpânul proprietății va oferi informații despre secretele creșterii și dezvoltării unei familii de albine. La sfârșitul excursiei va fi organizată o degustare de 3 tipuri de miere.

Excursie la Rezervația Științifică „Plaiul Fagului”

Rezervația Științifică „Plaiul Fagului” este un complex natural, ce reprezintă o gamă variată de plante și animale din ecosistemul moldav. În timpul incursiunii veți realiza o drumeție de 2,3 km pe un traseu bine determinat prin rezervație, însoțiți de un ghid, care vă va informa despre comorile ce se găsesc în această pădure. De asemenea, în cursul excursiei veți descoperi un parc cu diverse animale înscrise în „Cartea Roșie”.

ATRACȚII TURISTICE: Conacul Zamfir Ralli Arbore , Pensiunea Conacul Mierii, Rezervația Științifică "Plaiul Fagului"

Ce este inclus

  •  Excursie la Conacul Zamfir Ralli Arbore de la Dolna
  •  Excursie la pensiunea „Conacul Mierii” de la Micleușeni
  •  Degustare de miere la pensiunea „Conacul Mierii”
  •  Prânz la pensiunea „Conacul Mierii”
  •  Excursie la Rezervația Științifică „Plaiul Fagului”
  •  Transport pe parcursul întregului itinerar
  •  Ghid

P.S. Prețul indicat este per persoană pentru un grup de minimum 15 persoane. 

 

 

Tour Prices Per Group: 
10 - 17
800
MDL